Zaterdag opening Marcus v/d Woude nu al kijkje in de winkel

Woensdagavond werd de tweede fietswinkel van Marcus van der Woude, gevestigd aan de Sjaardemastraat 11, getoond aan de genodigden. Een prachtige winkelwaar geen nee te koop is. Ook is in dewinkel is een nieuw product te koop, gemaakt in Franeker! De houten fietstas, een prachtig product (zie foto’s)! De tweede fietswinkel is er één uit voorzorg, omdat de komende jaren de hele omgeving rond het Oud Kaatsveld op de schop gaat en de winkel daar zeer slecht te bereiken is.

Marcus sprak de genodigden toe met een prachtig verhaal en een dankwoord voor vele, met vele handen is dit mogelijk gemaakt en kunnen ze zaterdag volgens planning de winkel openen.

Ook burgemeester Fred Veenstra sprak de genodigden toe en was blij dat de winkel aan de Sjaardemastraat is geopend, 5 jaar geleden hadden we dit allemaal niet kunnen bedenken, van een straat met veel bouwval, tot een bloeiende straat met een 2de Poiesz, een 2de Marcus van der Woude, een geheel opnieuw ingericht parkeerterrein en een prachtig gebouw van de JP van Bentstichting, aldus Burgemeester Fred Veenstra

Marcus van der Woude sponsor van de Sternse Slotlanders werd nog verrast met een spontaan optreden in de winkel van de Sternse Drumline, ook kreeg Marcus een optreden aangeboden op trekzak, iets waar Marcus echt van kan genieten.

Zaterdag is de opening voor het publiek, maar nu al een voorproefje van deze mooie winkel aan de Sjaardemstraat.

Zaterdag:

  • 10:30 Vertrek Sternse Slotlanders van Oud Kaatsveld naar de Sjaardemastraat
  • 11:00 Show Sternse Slotlanders, Skydiven op het Sjûkelân, aanvang opstapdag elektrische fietsen
  • 11:15 Opening door Burgemeester Fred Veenstra