ZVF/de Jong administratie VR1 onderuit 2-5

Afgelopen woensdag wederom de wedstrijd tegen Golden Oldies VR1, een week eerder werd zeer overtuigend met maar liefst 0-6 gewonnen in Westereen.

Het moest dan ook een avond met winst gaan worden voor onze dames en daarmee zou men stijgen naar een 3 of 4 plek in de competitie.

Het werd deze avond de wedstrijd van de gemiste kansen.
Keer op keer kwamen onze dames oog in oog met de keepster, maar iedere keer was de keepster van Golden Oldies VR1 op de goede plek.
De dames van Golden Oldies hadden ook geleerd van een week eerder, ze zaten er deze wedstrijd bovenop, terwijl wij vooral de eerste 15 min. veel te slap begonnen aan deze wedstrijd.

opsomming van de kansen en de doelpunten in deze wedstrijd:

3e min. Rianne V schot op doel, keepster red.
even later schot Richtsje, net naast

slag van rust dan eindelijk raak, 2-2 door Karla. Gezien het aantal kansen….meer dan terecht.

Na rust ging de story van de gemiste kansen gewoon verder.

2e min. Marieke…gestopt keepster
5e min karla…weer keepster
7e min Rianne V alleen op doel af maar schot mist kracht.

hierna maakten we het onszelf achterin even moeilijk en een foutje werd direct afgestraft door Golden Oldies VR1, nu du weer een achterstand, 2-3.

15e min, Marieke met schot op doel, keepster weer goed te plek.
Karin probeerde met schoten uit de 2e lijn, over en naast.
Richtsje en Rianne V, met schoten maar ook net naast.

verdedigend waren het vooral Amerens en Karin die probeerden de boel dicht te houden voor Avelon die in de eerste helft Jannine moest vervangen op doel.

Het was gewoon niet onze avond deze keer, door fair en agressief te dekken was het Golden Oldies, die ons teveel balverlies bezorgde.
En omdat de bal er maar niet in wou, begon er steeds meer onmacht in ons team te sluipen.
In de laatste minuten gaven we veel ruimte weg en zo wist de tegenpartij in de laatste minuten nog uit te lopen naar 2-5.

Helaas, kansen genoeg, maar niet scoren betekend dat je dan ook geen recht hebt op de punten en we gewoon nog in de middenmoot staan, maar het verschil met de teams uit de 2e tot 5e plek is minimaal, dus volgende wedstrijd er weer tegenaan om deze gekke avond van vooral de gemiste kansen te vergeten.