ZVF/Ythúske de Bikker VR2 pakt 3 punten

Winterstop zaalvoetbal damesteams weer voorbij en ZVF/Ythúske de Bikker VR2 pakt 3 punten.

Ook ditmaal was het ONT VR1 het slachtoffer. ZVF met 2 nieuwe dames in het veld speelde eigenlijk foutloos. Weinig overtredingen en veel, heel veel kansen.
Voor open doel wisten Anouk, Amerens en Marre de keepster die goed stond te keepen maar niet te passeren. Schoten gingen ook veelvuldig naast en over, maar t scoren liet lang op zich wachten. uiteindelijk werd er een toch een voorsprong genomen, en was het bij rust 2-0 voor onze dames.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld, eigenlijk heeft onze keepster, Esther, maar een maal op hoeven te treden op een schot, voor de rest stonden onze dames goed te verdedigen. Langzaam maar zeker werd de score door Marre en Anouk opgeschroefd, deze twee dames maakten vanavond alle doelpunten. Er werd bij vlagen goed overgespeeld en ONT kwam er eigenlijk niet aan te pas. Een poeier van Amerens belande nog even tegen de lat in de slotminuten, enzo werd er uiteindelijk afgefloten bij een 6-0 overwinning voor de dames van ZVF/Ythúske de bikker VR2 volgende week gaan de dames op bezoek bij Heerenveense boys VR1.aanvang: 21.20 uur, sportstad Heerenveen