22 Juni: Open Dag Kie West; een dag vol inspiratie en avontuur!

Open Dag Kie West: een dag vol inspiratie en avontuur!
Op zaterdag 22 juni 2024 opent bedrijventerrein Kie West in Franeker haar deuren voor het publiek. Dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een scala aan bedrijven en te ontdekken wat er allemaal gebeurt op dit unieke industrieterrein.

Een inspirerende ontdekkingsreis
Van ambachtelijke timmerwerkplaatsen tot hightech machinefabrieken, Kie West biedt een bonte mix van bedrijvigheid. Tijdens de Open Dag kun je bij tal van bedrijven binnenlopen, met de medewerkers in gesprek gaan en hun passie voor hun vak ervaren. Laat je inspireren door de nieuwste technologieën, maak kennis met diverse beroepen en ontdek wellicht jouw droombaan.

Zelf aan de slag
Kie West is niet alleen een plek om te kijken, maar ook om te doen. Er zijn diverse doe-activiteiten waar je je kunt uitleven. Probeer je handtekening te zetten op een gelast kunstwerk, timmer je eigen vogelhuisje of ga creatief aan de slag met andere materialen. Voor de kleintjes is er een speciale kinderhoek met spelletjes en activiteiten.

Hoogtepunten in de lucht
Voor de durfals is er een unieke mogelijkheid om Franeker en Kie West vanuit de lucht te bewonderen. Maak een spectaculaire helikoptervlucht en geniet van een schitterend uitzicht. Liever iets minder avontuurlijk? Ga dan omhoog in een manbakje aan een kraan en ervaar Kie West vanuit een ander perspectief.

Een gezellige dag voor jong en oud
De Open Dag Kie West is een evenement voor het hele gezin. Naast alle activiteiten is er ook volop gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje. Diverse foodtrucks en terrassen zorgen voor een gezellige sfeer.


Mis deze unieke kans niet en kom op zaterdag 22 juni naar de Open Dag Kie West!

Informatie:

  • Datum: Zaterdag 22 juni 2024
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Bedrijventerrein Kie West, Franeker
  • Toegang: Gratis

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Buck van der Weerd, bereikbaar op telefoonnummer (06) 57 65 12 79 of via info@kiewestfraneker.nl

error: Bericht Beveiligd!