Tulpenloop

Aanmelding Tulpenloop Sexbierum boven verwachting, inschrijving opnieuw geopend!

Sportvereniging Friesland heeft de Tulpenloop in Sexbierum voor 29 april op de kalender gezet.In februari werd de online inschrijving geopend voor wandelaars en hardlopers. Voor deze 1e editie rekenden de organisatoren nog niet op een grote deelname. Maar veel hardlopers en wandelaars blijken enthousiast om in de meivakantie bloeiende tulpen te bewonderen en na afloop met een bosje tulpen naar huis te gaan.

De organisatie werd verrast door de grote toeloop en heeft de inschrijving eind maart gesloten. Er zijn daarna aanvullende organisatorische maatregelen genomen en afspraken gemaakt met de tulpenkweker en de gemeente Waadhoeke om een grotere groep deelnemers te kunnen ontvangen. Dat is gelukt. De online inschrijving werd deze week heropend.

SV Friesland organiseert al meer dan 40 jaar tientallen loopjes en heeft veel ervaring, verkeers-regelaars en vrijwilliger Het parcours is veilig en ook de EBHO Franeker, Afdeling Evenementen verleent haar medewerking.

Het Beweegteam Waadhoeke is ook blij met dit sportieve evenement. Mede dankzij de financiële steun van Gemeente Waadhoeke wordt dit een prachtig wandel- en hardloopevenement in Sexbierum

De voorinschrijving via http://www.svfriesland.nl zal 27 april sluiten. Alle voorinschrijvers zijn zeker dat ze na de finish een bosje tulpen krijgen. Wie nog op de dag zelf zich aanmeld betaalt € 2,50 extra en zijn niet zeker van een bosje tulpen

error: Bericht Beveiligd!