Say Wad Fotografie - Team AD 2023

Agrarische Dagen Franeker 2024: groter, beter en nóg gezelliger!

Na een succesvolle editie in 2023, beloven de Agrarische Dagen Franeker (AD) dit jaar nóg spectaculairder te worden! Met een uitgebreider programma, topmuziek voor alle leeftijden en nog meer activiteiten voor het hele gezin, is dit hét evenement dat je niet mag missen.

Wat kun je verwachten?

  • Muziek voor iedereen: Van de Dutch Tenors en Patricia! tot Emma Heesters en Freddy Moreira, er is voor ieder wat wils. Dans mee op de Foute Party met Jody Bernal op vrijdag in de Buwaldatent, geniet van de 50’s en 60’s muziek in de Koornbeurs. Laat je verrassen door de Horjus & Combistralen Bigband met Piter Wilkes of kom langs bij Django Wagner tijdens Lekker Nederlands, mede mogelijk gemaakt door Haarsma en NNS. En op het van Wijnen Podium staat zaterdag een topband als Millstreet, speelt Joop Obama & The Presidents in de tent op de Voorstraat. En kunnen de liefhebbers van dance en dikke beats weer helemaal los in de Buwaldatent.
  • Gezelligheid voor jong en oud: De traditionele onderdelen zoals de Kindermiddag, het Nachtkaatsen en de Jaarmarkt zijn er natuurlijk ook weer. Nieuw dit jaar is het klaverjastoernooi in de Koornbeurs en het darttoernooi in de Buwaldatent.
  • Smakelijk Franeker: Geniet van de heerlijkste streekproducten tijdens de Proeverij en ontdek nieuwe smaken.
  • Trekker behendigheid / Toertocht: Een leuke en uitdagende puzzeltocht met de trekker! De tocht voert je door Franeker en omgeving.
  • Een uitgebreid sportprogramma: met Expeditie Franeker, de Franeker Ronde, de AD Sportdag voor kinderen van groep 8 en de AD Voetbaldag.
  • En nog veel meer: Een grotere kermis, laser gamen in de Koornbeurs, FrouwenFair, de Boerenkuier, een modeshow, straattheater… Er is teveel om op te noemen!

Kortom, de Agrarische Dagen Franeker zijn dé plek om samen te komen, te genieten en herinneringen te maken. Mis het niet!

Noteer alvast in je agenda: Woensdag 18 t/m zondag 22 september

Locatie: Centrum Franeker

Toegang: Gratis, dankzij de inzet van onze sponsoren en grote groep vrijwilligers

Check het uitgebreide programma op: agrarischedagen.nl

*FranekerActueel.nl is vanaf heden officieel media partner van de Stichting Agrarische Dagen Franeker*