Beachvolleybal Toernooi en vaderdag evenement binnenstad

F16 © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nlraneker – Op zaterdag 15 juni, de zaterdag voor vaderdag, worden er verschillende activiteiten georganiseerd in het centrum van Franeker. Zo is er op maar liefst drie podia live muziek! Vanaf 13.00 uur is er live muziek op de Gracht, in de Dijkstraat en op de Voorstraat. Een goede (en gezellige) reden dus om even de stad in te gaan voor je vaderdag inkopen!

Er wordt 15 juni ook een groot beachvolleybal toernooi op de Breedeplaats georganiseerd. Met meer dan 90 m3 zand (meer dan 6 vrachtwagens vol!!) wordt de Breedeplaats omgetoverd tot een groot strand. Op dit ‘strand’ worden twee velden neergelegd waarop gespeeld wordt. In tegenstelling tot het officiële beachvolleybal bestaan de teams uit 4 ipv 2 spelers, een team dient wel te bestaan uit 2 dames en 2 heren. De wedstrijdleiding zal deze dag worden verzorgd door studenten van het CIOS uit Heerenveen.

Een ieder kan zich voor dit toernooi opgeven. Ervaren,  onervaren, particulieren en bedrijven iedereen is van harte welkom om mee te volleyballen. Er worden poules gemaakt zodat ieder team in ieder geval drie wedstrijden speelt. Uiteraard zijn er voor de winnaars mooie prijzen. Juwelier Kramer zal voor de spelers van het winnende team een Ice Watch horloge beschikbaar stellen. De deelname kosten bedraagt €10,- per team

Naast het sportieve aspect  is er deze dag ook voluit ruimte voor entertainment en ontspanning. Vanaf 17.00uur is er een grote bbq (voor zowel spelers als passanten) waarvan gegeten kan worden vanaf €2,50 pp.  Dj Quickfinger zal de muziek verzorgen en als speaker fungeren tijdens het toernooi en in samenwerking met Red Bull en Corona word er een grote ‘zomerse’ bar gecreëerd, alwaar de nodige biertjes, wijntjes, etc kunnen worden besteld.

Opgeven kan vanaf heden bij Grandcafe De Doelen. Tel 0517383256 of info@dedoelen-franeker.nl

16 © Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl

error: Bericht Beveiligd!