Appartementen Sjaardemastraat en New Waterhouse open voor publiek

de bouw maakt hetFraneker – Op 1 juni a.s. vindt voor de 8e maal de landelijke “Dag van de Bouw” plaats. De dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op de dag stellen leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zoals wegen, , woningen en woonwijken, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen. Ook bouwbedrijf Van Marrum neemt hier aan deel en biedt de gelegenheid om de zorgappartementen aan de Sjaardemastraat te bekijken. Ook het in bouw zijnde appartementencomplex New Waterhouse is te bij deze gelegenheid open voor publiek. Ter plaatse wordt nadere uitleg gegeven door medewerkers van bouwbedrijf Van Marrum.

Het is voor de inwoners van Franeker en omgeving een prima gelegenheid om achter de bouwhekken van deze  projecten te kijken. Ook de familieleden van (toekomstige) bewoners van het de zorgappartementen aan de Sjaardemastraat worden van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op de bouwlocatie aan de Sjaardemastraat.. Deze appartementen zijn in de afbouwfase. De bouwlocaties zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

De “Dag van de Bouw” is een initiatief van de branchevereniging Bouwend Nederland met als doel meer bekendheid te geven aan de bedrijfstak, ook in deze economisch zware tijden.  Vorig jaar hebben 155.000 bezoekers op deze wijze een indruk gekregen van de veelzijdigheid in de bouw. Het is voor de deelnemende bedrijven een uitgelezen kans om te laten zien tot welke hoogstandjes ze in staat zijn. kijk voor meer informatie op www.dagvandebouw.nl

 

Bouwbedrijf Van Marrum BV
Postbus 525
8800 AM   Franeker
telefoon: 0517 – 39 38 36
fax: 0517 – 39 32 32
Email: info@bouwbedrijfvanmarrum.nl
Internet: www.bouwbedrijfvanmarrum.nl