Beginnen met hardlopen? Start to Run!

Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 5 september start op bij AV Spartacus een nieuwe cursus Start to Run. Na een zes-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Believe it! Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Ik zie je zaterdag!

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Spartacus

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?

Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© in de Start to Run App kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen. Koppel je eigen lekkere loopmuziek in de App aan de Running Coach© trainingen en Renate loodst je door de training heen. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema’s of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via de koptelefoon van je smartphone. Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

De trainingen starten op zaterdag 5 september. Er wordt getraind op meer dan 140 locaties in Nederland dus kijk snel welke locatie bij jou in de buurt zit.

Voor meer informatie: www.starttorun.nl

logo start t run

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!