Roberto Dresia bij Shape (Foto Update)

Franeker– Vrijdagavond 16 december staan de medewerkers van  Beauty & Senses vanaf 20.30 voor u klaar in Sportcentrum Shape om u alles te vertellen over de hoogwaardige en kwalitatief zeer goede producten die tegen leuke prijzen worden aangeboden. Zowel de parfums als de make-up producten zullen worden getoond. Als speciale gast komt Roberto Dresia, Nederlands beste visagist op bezoek. Hij heeft landelijke bekendheid en heeft samengewerkt met o.a. Jan Smit, Danny de Munk en Andrea Bocelli. Daarnaast verschijnt er regelmatig een column van zijn hand in de Avantgarde, Cosmopolitan en Celebrity.

Beauty& Senses is een cosmetica webwinkel die dealer is van FM Parfums en hoogwaardige make-up en Wellnes producten. Deze producten zijn via de website te verkrijgen en worden binnen twee dagen aan huis of bedrijf geleverd. Kenmerkende van FM parfums is dat ze 100% origineel zijn. Het zijn dan ook echte Merkparfums van vele bestaande topmerken. De Make-up wordt verwaardigd door natuurlijke grondstoffen en mineralen en oliën. 100 % natuurlijke materialen.

Dus ben je opzoek naar een lekker parfum of wil je make up tips? Kom dan naar de Parfum en make-up party bij Shape. Of neem een kijkje op de site http://www.fmbeautyandsenses.com/shop/geuren-dames