Bezoeker AD wint bezoek aan Autostadt Wolfsburg

Franeker – In de stand van hoofdsponsor Autoland van den Brug, maakten bezoekers van de Agrarische Dagen middels een prijsvraag kans op een verzorgd bezoek aan Autostadt Wolfsburg. Donderdag 30 oktober 2013 overhandigden Bea Reumer en Sybe Couperus van het auto- en garagebedrijf de waarde cheque aan de prijswinnaars: de heer en mevrouw Bergsma uit Hitzum.

Voorwiellagerflens
Autoland van den Brug was dit jaar een van de hoofdsponsors van de Agrarische Dagen 2013. In de aanloop naar dit prachtige Franeker evenement reden de Froonacker girls ter promotie van de AD in een Volkswagen up! van het auto- en garagebedrijf. Tijdens de AD zelf  stond Autoland van den Brug met diverse activiteiten op de kinder- en jaarmarkt. Zo konden kinderen hun hand op de auto zetten, stond er een motorblok ter bezichtiging en was er een prijsvraag, waarbij het auto-onderdeel geraden moest worden. De heer Bergsma uit Hitzum was een van de bezoekers die zag dat het getoonde onderdeel een voorwiellagerflens betrof en won hiermee een bezoek aan Autostadt Wolfsburg.

Autostadt Wolfsburg, Volkswagen en Autoland van den Brug
Autostadt Wolfsburg in Duitsland is de geboorteplaats van Volkswagen en vormt vele decennia later een indrukwekkend themapark over Volkswagen. De familie Bergsma krijgt een tweedaags bezoek, inclusief hotelovernachting, aan Autostadt aangeboden van Autoland van den Brug. Onderdelen van dit bezoek zijn onder andere een rondleiding door de Volkswagen-fabriek en een rijvaardigheidstraining.

Autoland van den Brug is sinds 1948 dealer voor Volkswagen en VW Bedrijfswagens in Friesland en deelt dus een lange historie met dit Duitse automerk en Autostadt Wolfsburg. Bij de Volkswagen Service-vestiging van Autoland van den Brug in Franeker ligt de nadruk op onderhoud en reparatie. “Door de hoogwaardige apparatuur en moderne gereedschappen in onze nieuwe werkplaats kunnen we vakkundig en snel onderhoud en reparaties uitvoeren aan personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen en VW Bedrijfswagens, maar door onze jaren lange ervaring en maximale kennis zijn ook alle andere automerken bij ons op de juiste plek.”, aldus werkplaatschef Sybe Couperus. “Overigens hanteren we dezelfde vaste lage prijzen als voor onze verhuizing naar de nieuwe werkplaats dit voorjaar. Een APK kost bijvoorbeeld altijd slechts €19,- voor zowel diesel als benzine en voor alle merken.”
Als officieel dealer van Volkswagen, VW Bedrijfswagens, maar ook Audi, SEAT, ŠKODA en Suzuki kan men bij Autoland van den Brug daarnaast terecht voor advies en aankoop van een nieuwe auto of occasion. De showrooms zijn gevestigd in Sneek (De Hemmen), Heerenveen, Nijehaske, Drachten en Buitenpost. “Bij ons staat ontzorgen hoog in het vaandel. De grootste service die je je klanten kan bieden, is gemak. Daarom kan een proefrit of aankoopadvies gewoon in Franeker plaatsvinden.” zegt servicemedewerkster Bea Reumer.

Bijschrift foto: De prijswinnaars ontvingen de waardecheque ter ere van de prijsvraag van Autoland van den Brug tijdens de Agrarische Dagen in Franeker. V.l.n.r. De heer en mevrouw Bergsma,  werkplaatschef Sybe Couperus en service-medewerker Bea Reumer.

20131030-uitreiking prijs AD-bezoek autostadt_AvdB

error: Bericht Beveiligd!