Boekpresentatie werkboek Gebruik je Brein in Franeker

gebruik je breinFraneker – Bij De Haan Coaching is vorige week Gebruik je Brein verschenen. Een praktisch, laagdrempelig en uitdagend onderwijswerkboek van de Franeker arbeidsdeskundige Maaike de Haan voor leerlingen en leerkrachten. Freelance redacteur Richard Heeres van Tekstbureau Teksttalenten, die eveneens zijn wortels in Franeker heeft, verzorgde de eindredactie van dit werkboek voor basisscholen en leverde een tekstuele bijdrage aan de promotionele activiteiten (onder andere persberichten).

Uitreiking eerste exemplaar Gebruik je Brein

Burgemeester Fred Veenstra van de gemeente Franekeradeel ontvangt op woensdag 28 augustus 2013 op openbare basisschool De Opslach in Franeker het eerste exemplaar uit handen van de auteur. U bent van harte welkom om de boekpresentatie bij te wonen.

George Parker & Piet Voordes

Fred Veenstra is niet de enige prominent tijdens de boekpresentatie van Gebruik je Brein. Ook George Parker zal deze bijzondere bijeenkomst luister bijzetten.

Parker is een in binnen- en buitenland zeer gewaardeerde stand-up magician en zakelijk spreker. Met behulp van stand-up magie en stand-up comedy belicht hij op zijn eigen energieke wijze de meest uiteenlopende onderwerpen. Samen met Maaike de Haan zal Parker het eerste exemplaar van haar werkboek presenteren en illustreren.

Wellicht kent u de cartoonkarakters van Ernst, Bobbie en de Rest en de Club van Sinterklaas. Deze karakters zijn ontworpen door Piet Voordes. Ook hem kunt u ontmoeten. De bekende striptekenaar, die eveneens werkt voor het weektijdschrift Donald Duck, zal u en de andere bezoekers van de boekpresentatie verbazen met zijn tekentalent. Dat zal hij in De Opslach live demonstreren.

Boekpresentatie Gebruik je Brein

Gebruik uw Brein, bezoek de bruisende boekpresentatie!

  • Datum: woensdag 28 augustus 2013
  • Aanvang: 17.00 uur
  • Locatie: openbare basisschool De Opslach (IJsbaanweg 4, Franeker)
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: vóór 24 augustus 2013

Meer informatie & aanmelden

De Haan Coaching 06 12 79 50 23 mail@dehaancoaching.net www.dehaancoaching.net

– See more at: http://www.teksttalenten.nl/boekpresentatie-werkboek-gebruik-je-brein-in-franeker/

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!