Bruggenbouwersbokaal voor burgemeester Marga Waanders

De Bruggenbouwersbokaal van Present Noordwest Friesland gaat deze maand naar burgemeester Marga Waanders. De bruggenbouwersbokaal is een aanmoediging om ook in Noordwest Friesland het bedrijfsleven, onderwijs, overheid, verenigingen en (vrijwilligers)organisaties en inwoners te verbinden. Op vrijdag 21 december nam de burgemeester op het gemeentehuis de bokaal in ontvangst.

Anja Schilder van Present Noordwest Friesland overhandigde de bokaal aan de burgemeester en feliciteerde haar met mooie woorden: “U bent een vrouw met enorm veel bestuurlijke ervaring, die kan bemiddelen tussen verschillende partijen. Met uw daadkracht, betrokkenheid en deskundigheid begint u aan de taak die voor u ligt: gemeente Waadhoeke maken tot krachtige gemeente. Een bloeiende en warme gemeente, waarin ruimte is voor groei. Wij van Present zijn er trots op dat u nu naast onze burgermoeder ook onze bruggenbouwer bent! Gefeliciteerd met deze titel!”

Aandacht voor verbinding

Met de bokaal wil Present mensen, organisaties en initiatieven onder de aandacht brengen die verbinding brengen in de samenleving. De bokaal gaat elke maand naar een persoon die door zijn of haar inzet en werk een belangrijke rol vervult voor de sociale cohesie in de samenleving. Burgemeester Waanders ontvangt de bokaal voor 4 weken. Doordat zij de bokaal ontvangt doet ze automatisch mee aan de wedstrijd voor Bruggenbouwer van het jaar. Zo wil Present Noordwest Friesland samen bouwen aan een maatschappij die naar elkaar omziet.

error: Bericht Beveiligd!