Burgemeester ambassadeur SamenLoop voor Hoop Franeker

In de persoon van Fred Veenstra, burgemeester van Franekeradeel, heeft de SamenLoop voor Hoop Franeker 2015 een betrokken ambassadeur gevonden. de organisatie ging in gesprek met de burgemeester.

Waarom hij ja heeft gezegd?

“Ik denk dat dit een heel goed initiatief is om aandacht te vragen voor het grote probleem dat kanker is en de bestrijding ervan” antwoordt Veenstra.

Dat het niet zomaar een evenement is, weet hij vanuit eigen kring. Een aantal van zijn familieleden deed elders al mee aan de SamenLoop van Hoop.
De burgemeester is dan ook van plan de SamenLoop van Hoop in zijn brede netwerk onder de aandacht te brengen. Op de vraag hoe hij verder invulling gaat geven aan de SamenLoop, geeft Veenstra aan “Ik ga niet op eigen houtje allemaal dingen zitten doen. Het is ook maar net wat de organisatie wil, maar binnenkort ga ik in gesprek met Gea Smits, de voorzitter.”

De aftrap
Om te vervolgen: “Sowieso ben ik er op de dag zelf en bij de Kick-off, 5 februari, zal ik ook een woordje doen.” Burgemeester Fred Veenstra, mens onder de mensen, eentje die de SamenLoop voor Hoop Franeker 2015 een warm hart toedraagt en dit de komende tijd ook uit gaat dragen in de kringen waarin hij zich al dan niet ambtshalve beweegt.
En mocht aan het ambt van burgemeester het predicaat ‘vip’ hangen, burgemeester Fred Veenstra gunt deze eer graag aan de échte vips van de SamenLoop van Hoop Franeker 2015. De survivors, de mensen die aan den lijve ondervinden of –vonden wat kanker met je doet. Zij zijn de eregasten van de dag.

klik hier voor meer informatie

Samenloop Franeker

 

 

error: Bericht Beveiligd!