BV ‘t Oosten: Toch een Sinterklaasfeestje *foto’s*

Hij kwam echt…

Voor de kinderen die in de buurt woonden, waar buurtvereniging ’t Oosten actief is, was het feest op zaterdag 28 november. Helemaal coronaproof werd er toch een sinterklaasfeestje op poten gezet voor kinderen tot en met 8 jaar.  Hun ouders konden zich inschrijven; er werd per kind een kleine bijdrage gevraagd. De Sint stuurde twee Pieten met een bakfiets vol cadeautjes en pepernoten op pad.

Op wel 24 adressen van Vijfhuizen tot de Jelle Bangastraat en van ’t Schapendijkje tot het Kaatsveld, kwamen twee Zwarte Pieten de kinderen verrassen. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur hadden de Pieten op de bakfiets het maar wat druk met overal aanbellen en flink strooien, soms wel tot op de bovenverdieping!

Voor het ene kind was het genoeg om vanachter het raam te zwaaien, voor de andere was Zwarte Piet een leuke verrassing en kon hij of zij er geen genoeg van krijgen.

In ieder geval was het helemaal leuk en genoeg sfeer om er de Sint (en de buurtvereniging, die ruim bijdroeg aan deze viering) heel erg te bedanken. En… niet te vergeten: de stille organisatie van de kindercommissie.

Allemaal bedankt!

FranekerActueel.nl maakte de volgende impressie

 

error: Bericht Beveiligd!