Cityrockers (PC Franeker Edition)

Franeker – Op woensdag 3 Augustus, de dag van de PC kaatspartij presenteren Grandcafe de Doelen en De Bogt fen Gune het dance-event “Cityrockers” op de Voorstraat in Franeker. Net als ieder jaar belooft dit een groots spektakel te worden! Het feest begint vanaf 20:00 uur en duurt tot 01:00. Met een spetterende line up bestaande uit Dani-L Mebius, Praia del Sol, Jay Underground, Sandilicious en Ricardo Silvio zal het spreekwoordelijke dak er zeker af gaan!

De headliner van deze avond is niemand minder dan Friese trots Dani-L Mebius! Hij scoort momenteel de ene hit na de andere, en heft momenteel succes met zijn remix voor Johan Gielen. Hiernaast is Dani-L Mebius ook al jaren resident DJ van de populaire Club Noa. Hij weet daarom als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen.

Naast Dani-L Mebius zal nog een andere Friese bekend DJ gaan optreden. Hij wordt ook wel Mr. Beach genoemd maar zijn artiestennaam is toch echt Praia del Sol. Onlangs vloog hij nog naar de Caribean om zijn zomerse beats te laten horen. Maar op 3 Augustus tijdens de PC zal hij er voor zorgen dat de palmbomen spontaan uit de grond van de Voorstraat schieten.

De beste House & Eclectic DJ van Friesland magnatuurlijk niet ontbreken; Ricardo Silvio weet als geen ander het publiek te vermaken met een mix van house, urban en classics!

Om het feest compleet te maken zijn ook de Franeker house helden Jay Underground en DJ Sandilicious van de partij. Beide zijn resident DJ van De Bogt fen Gune en weten als geen ander hoe ze het Franeker publiek op stelten kunnen krijgen. De avond wordt gehost door JPackMC

Kortom, mist dit niet en kom op woensdag 3 Augustus naar Cityrockers op de Voorstraat!

Line up:
Dani-L Mebius
Praia del Sol
Ricardo Silvio
Jay Underground & Sandilicious

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!