Coop Sexbierum overgenomen en wordt 75ste Poiesz filiaal

In de afgelopen periode hebben de directies van Poiesz Supermarkten B.V., Poiesz Vastgoed B.V. en Plus Holding B.V. overeenstemming bereikt omtrent de overname van de Coop supermarkt in Sexbierum. Poiesz Supermarkten B.V. zal de exploitatie overnemen en Poiesz Vastgoed B.V. het winkelpand.

De overname van de supermarkt in Sexbierum past voor Poiesz Supermarkten B.V. naadloos in de ambitie om de komende periode haar marktpositie in Noord Nederland verder te versterken en, daar waar mogelijk, de leefbaarheid in de kleine kernen te waarborgen. “De mooie en vrij nieuwe supermarkt in Sexbierum is een welkome aanvulling op ons winkelbestand! Door de kracht van onze formule en onze intrinsieke binding met de regio, twijfelen we er niet aan dat ook deze winkel onder de Poiesz vlag een groot succes zal worden”, aldus Piet Smit, Algemeen Directeur van Poiesz.

In de komende periode zullen de voorbereidingen worden getroffen voor de feitelijke ombouw van de huidige Coop supermarkt naar de Poiesz-formule. Vanaf eind januari 2024 zal de winkel tijdelijk gesloten zijn om vervolgens aan het eind van februari 2024 weer te heropenen als Poiesz supermarkt!

Ook in Sexbierum zal er een hypermoderne Poiesz supermarkt worden gerealiseerd. Alle formule elementen, zoals de ruim gesorteerde groenteafdeling, de ambachtelijke bakkerij en slagerij, een borrelshop, een zelfscanplein, een servicepont, de bloemen- en plantenafdeling en natuurlijk het prachtige assortiment diepvries, gekoelde en niet gekoelde kruidenierswaren, maken ook van deze supermarkt weer een pareltje van Poiesz!

Het gegeven dat de winkel in Sexbierum voor Poiesz Supermarkten B.V. de 75ste supermarkt betreft, maakt dat er uiteraard sprake zal zijn van een extra feestelijk tintje. Daarnaast wordt deze mijlpaal ook nog eens bereikt in het jaar waarin het 100-jarige bestaan van Poiesz wordt gevierd!

Het moge duidelijk zijn dat Poiesz Supermarkten B.V. met trots de overname en op handen zijnde opening van haar 75ste filiaal aankondigt. Ook de komende periode zal er sprake zijn van “in vertrouwen verder bouwen” aan de verdere groei en bloei van het unieke familiebedrijf Poiesz.

error: Bericht Beveiligd!