Zaterdag: Midnightwalk Franeker met al ruim 1700 lopers, inschrijven kan tot vrijdagavond 23:59 uur

Zaterdag is het zover! Dan zal de Midnightwalk Franeker om 19:30 uur van start gaan! En wij, FranekerActueel.nl zijn trotse sponsor van dit mooie evenement en blij met de enorme belangstelling van wandelaars! Ruim 17oo lopers doen al mee aan deze unieke wandeltocht van ruim 7 kilometer. U kunt zich nog via de linke onderaan dit bericht nog opgeven, maar het is bijna echt uitverkocht!!

De meeste groepen voor deze avondwandeling zijn al uitverkocht er is nog een groep beschikbaar! Daar is de organisatie trots op en overstijgt alle verwachtingen, de deelname is vele malen groter dan de eerste editie! Ook u kunt nog genieten van een unieke wandeling en daarmee steunt u tevens goede doelen!

De Midnightwalk is een avondwandeling van 7,5 kilometer door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven c.q. instellingen. Ze willen de deelnemers kennis laten maken met plekken die zij nog niet kennen of die plekken vanuit een geheel ander perspectief laten ervaren. Verdeeld over de route willen zij de deelnemers verrassen met kunst en cultuur in verschillende vormen. Hierbij kunt u denken aan optredens van een orkest, band, zanger(es), koor of dansers maar ook zeker aan theater en kunstvoorstellingen. Het karakter van de Midnightwalk is saamhorigheid, het (her)ontdekken van je eigen stad en het meemaken van verschillende culturele ervaringen. De wandeling start rond half 8 ´s avonds vanaf de Breedeplaats eindigt rond 23:00 uur op de Breedeplaats alwaar we tot 00:00 kunnen genieten van muziek in een tent.

De opbrengst van de tickets gaat naar twee geweldige goede doelen: Stichting Present en Sterke Yerke. Daarnaast vraagt de organisatie om iets mee te nemen voor de voedselbank, samen maken we het verschil.

Inschrijven kan via deze link

Of via de website: Midnightwalkfraneker.nl

error: Bericht Beveiligd!