De Bikkerstraatkaatspartij in Arkens groot succes *foto’s*

Onder de bezielende leiding van Hieke van der Bent, Simone Veltman en Alise Bosma-Furman werd zondag 9 juni voor de eerste keer de Bikkerstraatkaatspartij georganiseerd! En met 30 spelers, zowel mannen als vrouwen en van alle niveaus was het meteen een zeer geslaagde dag.

Slechts een paar druppels regen vielen er neer in de kaatsarena aan de C.F. Engelhardstraat te Franeker. En dat was alleen maar mooi want: Strijd, vechten, doorknokken en psychische oorlogsvoering waren de ingrediënten van deze zeer geslaagde dag.

Er werden prachtige partijen gespeeld, soms verrassende en zeker niet verwachte uitslagen, maar soms ook saai en zeer overtuigende overwinningen, maar altijd eerlijk en respectvol voor een ieder die meedeed, ongeacht het niveau! Het was prachtig om te zien.

De vele prijzen werden gesponsord door, hoe kan het ook anders, Cafetaria de Bikker uit Franeker, Actifood Oosterwolde, Levo Franeker en Poelier van der Wal uit Kollumerzwaag. De bloemen voor de kransen werden gesponsord door Ypma’s bloemenhandel uit Franeker en tot prachtige kransen verwerkt door Simone Veltman.

Rest ons alleen de uitslagen nog:

Winnaarsronde:

  1. Jelmer Kuiken en Simone Veltman
  2. Rick Koning en Eddie Spoelstra
  3. Douwe Talhout en Kirsten van der Pol
  4. Jorrit van Smeeden en Alise Bosma-Furman

Verliezers ronde:

  1. Cornelis Zijlstra en Sam de Vries
  2. Piet Sannes en Bennie Hof