Nederland ,Amsterdam, 2018 Henry van Loon, cabaretier, acteur, Hekwerk theater producties Foto Bob Bronshoff

De Koornbeurs deze week…

Dinsdag 5 maart, 20.15 uur

FILM | The Favourite

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen.De broze koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen..

Kaartprijs: €8,50

Vrijdag 8 maart, 20.15 uur

Henry van Loon | Onze Henry | (Laatste kaarten!)

Comedian, acteur en vlogger Henry van Loon staat tot en met mei 2019 in het theater met zijn nieuwe cabaretvoorsteling Onze Henry. In dit persoonijke programma zoomt hij in op zijn Brabantse roots en schotelt hij het publiek zowel hilarische als fidele bespiegelingen en ontroerende liedjes voor. Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’

Kaartprijs: €18,00

Zaterdag 9 maart, 21.00 uur

S.O.S. Party

Het begint al een mooie traditie te worden, elk half jaar een SOS Party! Een avond dansen op de leukste muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s! Ook dit seizoen hebben we weer 2 edities in de planning staan. Dus trek de dansschoenen uit de kast, en waag een dansje! S.O.S Party wordt georganiseerd in samenwerking met een enthousiaste groep vrijwilligers die wel weten hoe ze een feestje moet bouwen!

Kaartprijs: €8,50

Dinsdag 12 maart, 20.15 uur

FILM | Shoplifters

Als Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Als blijkt dat ze van huis is weggelopen, neemt Osamu haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld. Kore-eda, de Japanse grootmeester van het familiedrama, stelt zich in Shoplifters de vraag wat belangrijker is in een gezin: de bloedband, of de tijd die je samen doorbrengt.

Kaartprijs: €8,50

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdekoornbeurs.nl,

telefonisch via 0517 – 39 63 63, di t/m vr 13.00 – 16.00 uur of aan de kassa van het theater,

Noord 2 in Franeker.

error: Bericht Beveiligd!