De rode loper ligt uit op AMS

Vrijdag 3 februari ligt de rode loper uit voor de open dag van AMS. Iedereen is van harte welkom om een kijkje in en om de Franeker school te komen nemen. Naast de reguliere vakken als Nederlands, Mens en Maatschappij en LO, zullen ook de verschillende talentstromen zich presenteren.

Binnen het onderwijsaanbod kunnen leerlingen zelf een vak binnen Grow XL kiezen waar hun interesse ligt. Koken bij de Cooking Class, kennismaken met reizen bij de Travel Academy of zelf een band vormen bij Music Stage zijn slechts enkele voorbeelden van het brede palet talentstromen.

Ook de bovenbouwafdelingen VMBO en HAVO openen de deuren. Afdelingen als ‘Produceren, installeren en Energie’, ‘Media, vormgeving en ICT’ en ‘Dienstverlening en Producten’ laten graag zien wat de mogelijkheden zijn op hun afdelingen.

De dieren van AMS Groen/Nature Class zijn te bewonderen of ga aan de slag bij ‘Bouwen, Wonen en Interieur’. Wie kennis wil maken met de school, het onderwijsaanbod en de medewerkers is vrijdag tussen 16.00 en 20.30 van harte welkom.

error: Bericht Beveiligd!