E-Bike Friesland

E-Bike Friesland wint drie aanbestedingen op rij

E-Bike Friesland heeft onlangs drie aanbestedingen gewonnen. Het bedrijf uit Franeker gaat samenwerken met de gemeenten Amsterdam, Eemsdelta en Drentsche Aa.

Door deze ontwikkelingen verwacht E-Bike Friesland een aanzienlijke groei te ervaren. De opdrachten variëren sterk. In Amsterdam zal E-Bike Friesland meer dan 600 elektrische fietsen opkopen. In Eemsdelta wordt het bedrijf de partner voor een armoedebestrijdingsproject, waarbij meer dan 1500 fietsen zullen worden geleverd. In Drentsche Aa verzorgt E-Bike Friesland het onderhoud en de levering van de volledige fietsvloot.

Hoewel de opdrachten uiteenlopen, is dit niet nieuw voor de fietsenwinkel. Sinds 2022 werkt het bedrijf al samen met de gemeente Rotterdam, waar zij al honderden elektrische fietsen hebben geleverd.

Mede-eigenaar Buck van der Weerd vertelt dat succes niet altijd vanzelfsprekend is: “We hebben in de afgelopen jaren tientallen keren ingeschreven voor Europese aanbestedingen, maar telkens net niet. “We zijn blij dat het nu een keer onze kant op valt.” Van der Weerd voegt toe dat dit slechts het begin is: “Deze projecten vormen de basis voor de uitbreiding van onze zakelijke tak.”

Het bedrijf, sinds november gevestigd aan de James Wattstraat 2 in Franeker, kijkt vol ambitie naar de toekomst. “We willen een bedrijf worden waar iedereen met een goed gevoel naartoe gaat én slaagt. Niet voor niets is ons motto ‘Lachend op pad’,” aldus mede-eigenaar Jildert Boekema.

Met deze nieuwe opdrachten zet E-Bike Friesland een belangrijke stap in haar groei en ontwikkeling, waarbij het bedrijf haar visie en ambitie verder vormgeeft.

error: Bericht Beveiligd!