Echte Bakker van der Kloet scoort 3 sterren met roomboter amandelstaaf! 

Wij zijn trots op onze bakkers! We hebben een prachtig resultaat behaald bij de landelijke Roomboter amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Onze amandelstaven werden door de onafhankelijke vakjury als “goed” beoordeeld en kregen 3 sterren.

Vakmanschap

Een roomboteramandelstaaf is een seizoensspecialiteit, dus geen dagelijkse routine. Ieder jaar in september gaan de bakkers van Van der Kloet weer aan de slag met roomboterbladerdeeg en amandelspijs om dit product perfect te maken.  De toekenning van de 3 sterren laat zien dat het ook dit jaar heel goed gelukt is. Het behalen van deze sterren is dus absoluut geen vanzelfsprekendheid.

Precisiewerk

Het is een precisiewerkje om de perfecte amandelstaaf te maken. Het bladerdeeg moet krokant zijn en vele laagjes hebben, de amandelspijs moet smeuïg zijn en natuurlijk lekker smaken. De keurmeesters hebben de roomboteramandelstaaf beoordeeld op kleur, eeteigenschappen, vulling en natuurlijk smaak en konden op basis van de cijfers de drie sterren geven.

Specialiteiten verbeteren

Als Echte Bakker zijn wij aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft productkwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de verplichte periodieke productkeuringen organiseert het Gilde extra keuringen of competities met als doel de kwaliteit van verschillende specialiteiten, waaronder de roomboteramandelstaaf, te verhogen.

error: Bericht Beveiligd!