Koornbeurs: Overzicht voorstellingen en films

Dinsdag 23 oktober, 20.15 uur

FILM | The reports on Sara and Saleem
Een paar keer per week zien ze elkaar in het geheim dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Als Sarah haar café heeft gesloten en Saleem klaar is met zijn bestellingen. Misschien konden ze het beter niet doen, want ze zijn allebei getrouwd en zetten er hun huiselijk geluk mee op het spel.

Wat de affaire nog gewaagder maakt: zij is Joods, hij Palestijns. En in het gedeelde Jeruzalem is zoiets geen privézaak.

Kaartprijs: € 8,50

Woensdag 24, donderdag 25 oktober om 10.00 uur en 14.00 uur

Cinekid on Tour – kinderfilms met knutseluurtje
In verband met de herfstvakantie zijn op deze drie dagen films te zien voor kinderen van verschillende leeftijden. Na afloop is er een knutseluurtje.
Beestenboel 3+, De Buurtspion 6+, De grote boze vos en andere verhalen, 6+, De Koningin van Niendorf 9+.

Kaartprijs: € 5,– (i.c.m. de film is het knutselen gratis)

Vrijdag 26 oktober, 20.15 uur

Andy en Melisa
Andy en Melisa ken je misschien van hun reallifesoap op RTL en SBS6, maar sinds kort zijn de oud-voetballer en de ex-playmate ook in het theater te zien. Naast de nodige kleedkamerhumor, sterke verhalen en anekdotes wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een flinke dosis gezelligheid. En wees gewaarschuwd, want het excentrieke stel gaat op de planken verder dan ze ooit op tv deden.
Ook leuk voor voetbalhaters.

Kaartprijs: € 22,50

Zaterdag 27 oktober om 20.15 uur

Symfo Classics – The best of symfonic rock
In het nieuwe programma ‘Sound and Senses’ vertolken topvocalisten Edward Reekers, Cindy Oudshoorn en Martin van der Starre met de fantastische band o.l.v. meestergitarist Rob Winter wederom wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. O.a. nummers van Pink Floyd, Genesis, Peter Gabriel, Marillon, Yes en out of the box ook Kate Bush en Queen.

Kaartprijs € 27,50

Zondag 28 oktober, 15.00 uur

Remedy Kwintet, sixties en seventies
Vanouds genieten van de beste songs uit ’60’s, lekker dansen, stiekem schuifelen met jeugdliefdes maar vooral gezellig anekdotes boven water halen? Kom dan zeker langs bij het Remedy Kwintet. Al 2 jaar lang bouwen ze een feestje in Franeker, en staan ze er garant voor dat de voetjes van de vloer gaan!

Kaartprijs: € 12,50

Dinsdag 30 oktober, 20.15 uur

FILM – BlacKkKlansman
‘BlacKkKlansman’ volgt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Hij krijgt hierbij hulp van zijn partner Flip Zimmerman en klimt op tot het hoofd van de divisie. Samen pogen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt.

Kaartprijs: € 8,50

Woensdag 31 oktober, 20.15 uur

Youp van ’t Hek (Uitverkocht)
Je hoort het ze al zeggen, de alom gebezigde term ‘Met de kennis van nu’. Vooral blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Je zult Youp er nooit op betrappen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denk je zelf?

Kaartprijs: € 21,50