Een zéér geslaagde dag voor Kie West

De organisatie en de bedrijven van de open dag op Kie West zijn zeer positief over het verloop van de dag. Op alle punten meer dan een dikke voldoende en nieuwe plannen voor een vervolg.

Al weken kondigden ze de open dag aan en namen ze de mensen mee in de activiteiten die er gepland stonden, zodat iedereen op de hoogte was en alles soepel zou verlopen. En dat deed het vertelde Mathijs Westra van de organisatie. De veiligheid, waar in deze tijd hoge eisen aan worden gesteld, is niet 1 keer in het geding gekomen. Het ‘thema’ van samenhorigheid is zeker geslaagd, zo voelde het voor de organisatie, bedrijven en vrijwilligers. Daarnaast ontving de organisatie vele positieve berichten van de bezoekers en was de opkomst zoals verwacht.

Na afloop spraken we met Mathijs Westra van de organisatie welke op het slotfeest aanwezig was samen met alle bedrijven en vrijwilligers. De stemming zat er goed in en iedereen was laaiend enthousiast. “Bedrijven hebben enorm hun best gedaan en dat zorgde ervoor dat ze door de drukte niet even bij hun buren om het hoekje konden kijken”. Mathijs was ook erg complimenteus over de pond van de Jonge Seun uit Harlingen die de hele dag vol zat met passagiers over het van Harinxmakanaal, “Harlingen heeft hiermee Franeker enorm geholpen”, aldus Mathijs.

Over een herhaling van deze open dag is zeker al gesproken. Daarvoor wilde het zittende bestuur graag verjonging in het huidige bestuur, dat was binnen 2 dagen voor elkaar, vertelde Mathijs. Dus voor diegene die het nu gemist hebben komt er naar alle waarschijnlijkheid weer een nieuwe kans.

Wij keken vandaag mee, hieronder vind je een film van de drone voor een mooi algeheel overzicht de fotocompilatie staat onder de film.

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!