Bibliotheek Franeker

Taalspelletjes en voorleespret in Bibliotheek Franeker en Dronryp

Ook in juli is er weer van alles te doen in onze bibliotheken in Franeker en Dronryp. Is Nederlands niet je moedertaal en wil je het beter leren begrijpen? Bezoek dan ons Taalcafé. Zoek je een leuke activiteit om met je kind te doen? Kom dan naar Zomer Voorleespret. Dat en meer kun je de komende weken verwachten in Franeker en Dronryp.

 

Taalcafé | Franeker

Wil je de Nederlandse taal nóg beter leren begrijpen? Kom dan naar het Taalcafé in Bibliotheek Franeker. Hier kun je iedere dinsdagochtend samen met vrijwilligers oefenen met Nederlands spreken en doe je taalspelletjes. Ook een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen te delen. Het Taalcafé is gratis en aanmelden is niet nodig. Waar: Bibliotheek Franeker. Wanneer: dinsdag 9 juli van 10:00 tot 11:30 uur.

 

Zomer Voorleespret | Dronryp

Spelletjes spelen, liedjes zingen en natuurlijk de leukste zomerse kinderenboeken voorlezen. Dat is Voorleespret in de bibliotheek. En het is zomer dus misschien doen we dat dan allemaal wel buiten. Vooral leuk voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar. Het is gratis en aanmelden is niet nodig. Waar: Bibliotheek Dronryp. Wanneer: woensdag 24 juli van 15:00 tot 15:30 uur.

Maakplaats open inloop | Franeker en Dronryp

Benieuwd hoe je een robotje kunt laten bewegen? Gekke foto’s maken met een green screen? Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de Maakplaats. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar die graag creatief bezig zijn. Franeker: 5, 6, 12, 19, 20 en 26 juli. Dronryp: 13 juli. Gratis, aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten en het volledige programma op: ontdekdebieb.nl/Activiteiten

 

error: Bericht Beveiligd!