Elly Kloostra neemt prijs in ontvangst “wad fotograaf 2020”

Op donderdag 3 december vond de feestelijke prijsuitreiking plaats voor ‘wad fotograaf van het jaar 2020’. WadFotografie.nl en Foto Hommema daagden de deelnemende fotografen door middel van een fotowedstrijd uit om hun drie mooiste foto’s van het waddengebied op te sturen. Na een spannende week waarin het publiek hun stem uit kon brengen via Facebook, werd de winnaar bekend gemaakt. Elly Kloostra mocht met haar bijzondere foto van de flamingo’s op het wad – gemaakt in de omgeving van Zwarte Haan – de prestigieuze titel op haar naam zetten.

De prijswinnaar werd feestelijk ontvangen in de cursusruimte van Foto Hommema. Hier werden na een gezellige introductie, onder het genot van een kop koffie en gebak, de stemmen bekend gemaakt. Er zijn in totaal ruim 478 stemmen uitgebracht op de foto’s, waarvan Elly ruim 100 op haar naam wist te zetten. Hiermee won zij een fotoafdruk van 70x100cm op glas, een gouden camera én natuurlijk de titel ‘Wad fotograaf van het jaar 2020’. Ook heeft zij een prominente plek gekregen op de website WadFotografie.nl. Een mooi compliment voor haar nog mooiere fotowerk.

Op Wadfotografie.nl vind je de mooiste foto’s van het wad. Er is een grote groep fotografen die hun fotowerk via deze website aanbiedt. Foto’s zijn te bestellen en worden afgedrukt op bijzondere materialen als glas, hout, aluminium, canvas en meer. Mooi voor aan de wand bij u thuis of uw bedrijf! De collectie groeit en een toenemend aantal fotografen meldt zich aan via deze website. Kijk voor meer info op www.wadfotografie.nl

Foto’s © Joachim de Ruijter

error: Bericht Beveiligd!