Fanfare Constantia organiseert ‘Classic meets comedy’

Op zaterdag 1 april organiseert Fanfare Constantia uit Menaam een bijzonder avondje uit. De HaFaBra- en comedy-wereld komen deze avond samen op één podium met een overwegend klassiek programma én drie comedians.

Het wordt een bijzonder en vrolijk concert met medewerking van de comedians Jacob Hiemstra, Erik Boddeüs en Vincent Matthijsse. Jacob Hiemstra speelt ook nog es-bas en hij gaat een aantal stukken brengen, begeleid door Constantia. Daarnaast brengen de comedians hun eigen repertoire.

Constantia zoekt graag samenwerking met artiesten. Constantia vindt het leuk om buiten de gebaande paden te treden en probeert graag nieuwe concepten. Door ledenverlies is gekozen voor concerten met aangepaste muziek. Geen grote fanfarewerken meer, maar muziek voor ensembles en muziek die echt op hun bezetting is geschreven en dit pakt heel goed uit! Toen een van de leden opperde om bij een concert een comedian te betrekken werd een zoektocht gestart. Zo werd contact gelegd met Jacob Hiemstra die lid is van Brassband Schoonhoven en de switch heeft gemaakt naar stand-up comedy. Het bleek dat Jacob zelf ook al plannen had om iets te organiseren met muziek en comedy. En dat gaat nu dus gebeuren.

Meer info via de site www.constantia.nl

error: Bericht Beveiligd!