Mix&Match Kdo gaat verhuizen en opent aankomende zaterdag op de nieuwe locatie

Op 14 april 2022 waren we op bezoek bij Sandra van Dijk van Mix&Match Kdo. Ze stond op het punt om haar nieuwe winkel te openen een kleine twee weken daarna. En nu gaat ze verhuizen en opent haar vernieuwde winkel aankomende zaterdag op 25 maart.

Sandra begon met het verkopen van wensbomen via een online webshop en maakte daar zelf accessoires bij. Omdat het een groot succes was breidde ze haar webwinkel uit, maar ook die bleef groeien en het werd tijd voor de volgende stap, dus opende Sandra haar winkel in de Dijkstraat op 27 april 2022.

Sandra kreeg de kans om te verhuizen naar een pand in de Dijkstraat met een bovenverdieping. Het pand heeft veel karakter, een kans die ze niet wilde laten schieten. Nu dat het helemaal naar haar eigen zin is opgeknapt is het een fantastische ruimte met veel mogelijkheden. Sandra heeft de mogelijkheid om hier foto’s te maken en haar assortiment op haar webshop goed te kunnen presenteren, maar er is ook ruimte voor uitbreiding van het assortiment.

Op Zaterdag 25 maart om 10 uur is de opening van Mix&Match Kdo aan de Dijkstraat 18 in Franeker. Dit is het voormalig pand van de Wereldwinkel. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en de eerste klanten ontvangen een leuke goodybag. Ook is de openingsdag een dag met leuke aanbiedingen!

error: Bericht Beveiligd!