Feest in bibliotheek met Maximiliaan Modderman en de burgmeester.

Van 25 januari tot en met 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Deze twee weken staan in het teken van lezen en voorlezen. Elk jaar wordt er een prentenboeken top 10 gemaakt en daarvan wordt er één boek uitgekozen tot hét prentenboek van het jaar. Voor dit jaar is dat Maximiliaan Modderman geeft een feestje!

In de bibliotheek kun je tijdens de Nationale Voorleesdagen heel veel leuke dingen doen, want wij vieren feest!

Yoga-voorstelling met Maximiliaan Modderman

In de bieb van Franeker en Dronryp ga je op yoga-avontuur met Tineke. Tineke heeft een yoga-voorstelling geschreven gebaseerd op het prentenboek van het jaar. Samen duiken jullie in het boek van Maximiliaan Modderman geeft een feestje. De kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens deze voorstelling. Geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

25 januari bibliotheek Franeker om 11.00 uur en 26 januari bibliotheek Dronryp om 11.00 uur.

De burgemeester komt voorlezen!

Burgemeester Waanders komt tijdens de nationale voorleesdagen op 25 januari voorlezen in de bieb van Franeker. We zijn zeer vereerd dat de burgemeester bij ons langskomt. Ze gaat voorlezen uit een boek uit de prentenboeken top 10, het boek van De Bijzondere Beer. Leuk voor kinderen van 3-4 jaar.

25 januari bibliotheek Franeker om 15.30 uur.

Prentenboeken top 10 Quiz

Op Terschelling en in de bieb van Harlingen kun je meedoen aan de Prentenboeken top 10 Quiz. Een speurtocht door de bieb, waarbij je de boeken uit de prentenboeken top 10 opzoekt en de vragen die erbij horen beantwoord. Lever je antwoorden in bij de balie in de bieb en misschien win je ook nog iets leuks, of lekkers.

Aanmelden voor de voorstelling en het voorlezen met de burgemeester

Voor de yoga-voorstelling en het voorlezen met de burgemeester is het raadzaam om je aan te melden via de website van de bibliotheek www.ontdekdebieb.nl, want vol=vol. Alle activiteiten zijn gratis.