Foto-verhaal-wedstrijd Hommema

Franeker– Foto Hommema Franeker en de Franeker Courant organiseren samen een bijzondere fotowedstrijd. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om de foto, maar ook om het verhaal bij de foto. De mooiste weekinzending wordt in de krant gepubliceerd, een selectie komt  in de Franeker courant en alle inzendingen komen op www.hommema.nl.

Heeft u ook zo’n foto met een bijzonder verhaal? Stuur foto en tekst naar fotowedstrijd@hommema.nl en u maakt kans op een Panasonic FZ-20 superzoomcamera t.w.v. 349 euro aangeboden door Foto Hommema.

De tweede prijs is een dagdeel varen voor vier personen, aangeboden door Nauta’s Botenverhuur in Hitzum. De derde prijs is een afdruk van de foto op canvas, ook aangeboden door Foto Hommema in Franeker.

Alle weekwinnaars waarvan de inzendingen in de Franeker Courant worden gepubliceerd, krijgen een barbecuepakket aangeboden door Ambachtelijke Slagerij Emile Terpstra in Franeker.

Insturen van foto’s met verhaal kan t/m 17 september. Alleen foto’s met verhaal die zijn gestuurd naar fotowedstrijd@hommema.nl komen in aanmerking voor een van de prijzen.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!