Franeker geeft deze zomer 11 ballonvaarten weg

Winkelend publiek in Franeker kan deze zomer de lucht in! De stad geeft 11 ballonvaarten weg. Met deze speciale “Zomer in Franeker” actie wil Franeker bezoekers beter aan zich binden en in de rustige periodes aantrekkelijke aanbiedingen doen.

Zomer in Franekercampagne
Evenementen en activiteiten zijn deze zomer in Franeker gebundeld onder een zomercampagne. Hiermee wil de werkgroep citymarketing van Franeker de diversiteit van de belevenissen herkenbaar naar buiten brengen. Deze looptijd is van de Academische Dagen (7 & 8 juli) tot en met de Agrarische Dagen van 19 t/m 23 september. Van deelnemers worden e-mailadressen verzameld om hen regelmatige op de hoogte te houden van (winkel) nieuws en evenementen, juist in de winterperiode als het normaliter rustiger is. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens de modeshow op zondag 23 september met de Agrarische Dagen.

Massale aandacht watersporters voor Franeker
Met dank aan het zomerse weer en de vele activiteiten in Friesland verwelkomt Franeker veel toeristen en dagrecreanten. In de stad blijkt de Oortwolkfontein een heuse trekker.
Ook watersporters weten de nieuwe aanlegplekken van de ‘Waddenpoort’ massaal te vinden. Volgens de havendienst is er sprake van een goede ‘mond-tot-mondreclame’ voor aanleggen in Franeker op het Friese water. Gezien de aandacht is het doel om de elfstedenstad als Friese watersportkern te promoten gehaald. Franeker is hierbij ook startpunt van de Noordelijke Elfstedenroute richting Dokkum.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!