Vandaag start de landelijke TinQ actie in Franeker

Franeker: Win vandaag brandstof bij TinQ

Doe mee aan de TinQ RACE Countdown en win! Prijzenpot €100.000,- tanktegoed!

We tellen af naar het nieuwe TinQ Raceseizoen met de TinQ RACE Countdown! Opnieuw een SUPERACTIE van TinQ! Het wordt spannend want er zijn, elke week, écht “vette” prijzen te winnen! In totaal geeft TinQ, tot aan de start van het nieuwe TinQ Raceseizoen wel €100.000,- aan brandstof weg!

Vind het TinQ Promoteam en Win!

Tijdens de TinQ RACE Countdown Loterij maak je, live op het deelnemende TinQ tankstation, kans op een tankvoucher t.w.v. €2000,- , €1000,- , €500,- en als extra 30 bonus tankvouchers t.w.v. €50,-. Elke actiedag 33 winnaars! Wil jij ook kans maken op een van deze tankvouchers? Download dan nu de TinQ4U app, claim je Countdown Lot en zoek het promoteam!

Win tijdens de Final Countdown de Jackpot met een prijzenpot van €40.000,-

Met jouw TinQ Countdown lotnummer kans maken op €10.000,- gratis tanken? In totaal maken, tijdens de final countdown, 4 deelnemers kans op deze super vette prijs. Blijf ons volgen via de app en onze socials om kans te maken! Activeer zeker je pushmeldingen in de TinQ4U app voor de tips waar en wanneer jij het TinQ promoteam kunt vinden!

Zorg dat je erbij bent! Dit wil je écht niet missen! De TinQ RACE Countdown Loterij vindt plaats op vastgestelde data tussen 12:30 en 14:00 uur. Check voor deze data de speciale actiekalender.

Waar? Wanneer?

  • TinQ Franeker – Leeuwarderweg
  • Zondag  8 januari 12:30 – 14:00

We zien jou graag live bij ons op het bekend gemaakte TinQ tankstation. Zorg dat je de TinQ4U app met het TinQ RACE Countdown Lot op je telefoon hebt, race naar de locatie en maak kans op één van de 33 “vette” tankvouchers! Tijdens de actie wordt het tankstation tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Race met de fiets, kom (snel)wandelend, rijd met de scooter of als het écht niet anders kan, met de auto maar parkeer je auto netjes in de buurt van het tankstation.

Bron en meer info: Tinq.nl

error: Bericht Beveiligd!