Ons Genoegen speelt zaterdag Ai Ai Ai Caramba

Zaterdag 14 januari om 20:00 uur speelt toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Sexbierum het toneelstuk Ai Ai Ai Caramba in dorpshuis It Waed. Het stuk zou al in 2021 worden uitgevoerd, maar door corona maatregelen staan ze nu op de planken.

Een stel Friezen, Geart (Jan Visser) en Berta (Esther Jellema) Bonkema, heeft dit oude hotel gekocht, nadat Berta haar baan als cipier kwijtgeraakt is door sluiting van de gevangenis. De omschakeling van cipier naar gastvrouw is lastig voor haar, ze vervalt nogal eens in haar oude gewoonten. Helaas worden Pedro, de Spaanse ober, (Gabe van der Meer) en Carla, de hotelkok, (Sijke de Schiffart) hier nogal eens de dupe van.

Het hotel heeft veel achterstallig onderhoud en daarom hebben ze aannemer Kobus (Wietse Meersma) over laten komen. Maar dat schiet niet op, Kobus neemt al gauw de Spaanse Mañana-mentaliteit over. En het geld wat ze van tante Lydia (Geertje Glastra van Loon) hebben gekregen raakt op. Faillissement dreigt!

Maar daar komen de oude buren Pytsje (Boudina Fokkema) en Sjouk (Pien Zijlstra) op visite. Het is hun eerste keer in het buitenland. Kunnen zij nog helpen om de boel te redden?

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!