De werkplaats

Franeker wint elektrische fiets tijdens opening E-Bike Friesland

Tijdens de grote opening van E-Bike Friesland en Electro World op 18 november werd een elektrische fiets verloot ter waarde van €1799. Meer dan 250 mensen deden mee aan de trekking. De e-bike blijft rondfietsen in het mooie Franeker. Het bedrijf E-Bike Friesland, dat voorheen opereerde aan de Dijkstraat 25 in Franeker, wilde de opening van de winkel op ludieke wijze vieren. Ze besloten daarom een elektrische fiets ter waarde van €1799 weg te geven aan de mensen die langskwamen tijdens de opening.

De actie bleek een groot succes te zijn, want meer dan 250 bezoekers kwamen hierop af. Men moest zijn of haar gegevens achterlaten, kreeg een lootje mee en kwam in de grabbelton terecht. Om 16:00 werd de winnaar getrokken. Meneer Bruinsma werd met lotnummer 39 getrokken. E-Bike Friesland wenst hem heel veel plezier met zijn gewonnen elektrische fiets.

Eindresultaat:

Op 31 oktober sloot E-Bike Friesland voor twee weken de zaak om te gaan verhuizen. Op 13 november gingen zij weer open aan de James Wattstraat 2 in Franeker. “We zijn enorm trots op het eindresultaat. We wilden een groen, strak maar toch levendig interieur. Dat is volgens mij aardig gelukt,” aldus Buck van der Weerd, eigenaar van E-Bike Friesland.”

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!