FranekerActueel.nl als pionier voor Friese extensie .FRL

Het aantal aanmeldingen voor het pioniersschap op .frl is overweldigend. Meer dan 1.700 aanvragen kwamen inmiddels binnen. Op basis van diverse criteria selecteert een introductieteam van .frl uit deze groep 100 pioniers. Pioniers van .frl kunnen vanaf december dit jaar als een van de eersten op de nieuwe domeinextensie live gaan met hun website. De eerste pioniers zijn inmiddels aangewezen. Dat zijn: Fryslan.frl (met en zonder dakje), Omropfryslan.nl (met en zonder dakje), Weidenaar.frl en Regts.frl.

De selectie van de pioniers is inmiddels afgerond en langzaam gaan we naar de 100 pioniers. deze 100 gaan als eerste live en zijn gegarandeerd van hun naam!

Bij de selectie wordt door het introductieteam zoals gezegd gekeken naar verschillende aspecten. Bezoekersaantallen van de huidige website zijn een factor en verder zoeken de initiatiefnemers bedrijven met ‘een verhaal’. Maar, het meest belangrijk is de bereidheid van pioniers om ook daadwerkelijk een website te bouwen op .frl. Ook streeft .frl naar een brede diversiteit qua branches.

FranekerActueel.nl is een van de pioniers en gaat dus binnenkort ook live als zijnde:

franekeractueel

 

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!