FTTC-jeugd zoekt tegenstanders: gratis proeftrainingen

De jeugdtafeltennissers van FTTC timmeren aan de weg. Een week geleden wonnen ze tijdens de Friese kampioenschappen tafeltennis in Franeker twee Friese titels en drie tweede plekken. De FTTC-talenten zijn op zoek naar nieuwe tegenstanders! 

Gratis proeftrainen bij een oud-international

Ben jij minimaal 8 jaar en lijkt de snelste balsport ter wereld jou een uitdaging? Bij FTTC ben je van harte welkom. Op maandag (18.00-19.00 uur) en/of woensdag (16.45-18.00 uur) kun je twee weken lang gratis trainen. Bijvoorbeeld onder begeleiding van trainer Anne Vlieg, oud-bondscoach en voormalig Oranje-international. Meld je vooraf aan via het contactformulier op de website van FTTC:

https://fttcfraneker.wordpress.com/training/.

Of stuur een e-mail: franekertafeltennisclub@gmail.com.

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2015

De bekende Jeugd Sponsor Actie van supermarktketen Poiesz start maandag 2 februari en duurt tot en met 29 maart. FTTC doet dit jaar voor het eerst mee. Bij elke aankoop in deze periode ontvang je bij Poiesz sponsormunten. In de vestiging van Poiesz aan de Sjaerdemastraat in Franeker kun je die munten in de koker van FTTC storten en zo de Franeker tafeltennisclub steunen. Op Valentijnsdag (14 februari) zijn jeugdleden van FTTC de hele dag bij Poiesz aanwezig om deze actie én FTTC te promoten.

DSCF0195