Ga op piratenavontuur tijdens Timmerwille! Inschrijving tot en met 21 april!

Anker je schepen en bereid je voor op een spannend piratenavontuur tijdens Timmerwille!Dit jaar zullen jonge zeerovers van groep 3 tot en met 8 uit de omgeving Franeker de kans krijgen om geweldige creaties te bouwen en een eigen piratendorp te creëren, allemaal op een veilige locatie.

Van 22 juli tot en met 25 juli zullen de piraten van Franeker zich verzamelen voor een onvergetelijke tijd. Maar wees er snel bij, want de inschrijvingen zijn slechts geopend van 1 april tot en met 21 april! Voor slechts 25 euro per kind, inclusief eten en drinken, kunnen jonge piraten deelnemen aan deze onvergetelijke ervaring.

Voor de ouders: vergeet niet dat de betaaldagen gepland staan op 2 mei en 7 mei van 15:00 tot 20:00 uur in de Skule, te vinden op Godsacker 35 in Franeker. En verwacht een bericht op 25 april om de deelname van uw kleine piraat te bevestigen.

Maar wat is een piratenavontuur zonder een bemanning? We hebben jouw hulp nodig! Of je nu een doorgewinterde kapitein bent, een meester in het maken van schatkisten of gewoon een enthousiaste piraat die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt, wij verwelkomen je graag aan boord als vrijwilliger!

Spreek dit je aan? Meld je dan aan als deelnemer of vrijwilliger via de link: https://timmerwille.jongerenwerkharlingen.nl/

Voor meer informatie mail naar: barry@connexa.nl

error: Bericht Beveiligd!