Nieuws over FranekerActueel!

We hebben het al eerder aangegeven dat we druk bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe dingen bij FranekerActueel. En daar hebben we nieuws over!

Als eerste kregen wij vandaag bericht dat ons spandoek binnen is. Dit hebben wij laten maken vanwege de aankomende evenementen. Op het spandoek vind je, naast foto’s van voorgaande evenementen en onze socialmediakanalen, ook een QR code. Door deze te scannen kom je direct op onze pagina om het laatste nieuws en foto’s te bekijken van het gaande evenement. Zo zijn wij zichtbaar en vind jij jouw foto en alle andere sneller terug. Natuurlijk willen wij goede kwaliteit zodat het doek lang mee kan en daarom heeft Foto Hommema dit spandoek voor ons ontworpen en gemaakt. En dit bericht kregen wij;

 

“Jullie spandoek is klaar, past precies”

 

Familieberichten

‘Al het goede komt langzaam’ zeggen ze wel, maar we hebben uitgedacht hoe we de familie berichten vorm willen geven. Familieberichten kunnen dagelijks geplaatst worden en is bedoelt voor onder andere, jubilea, geboorte, trouwerij en overlijden. Hoe wij het hebben uitgedacht is dat deze berichten niet tussen het nieuws komen, maar op een aparte pagina die je terug vindt via onze menubalk, welke ook aangepast en overzichtelijker gaat worden. Dit hebben wij vorige week voorgelegd bij onze webdeveloper Ruben Hiemstra van Wad Up. Hij gaat dit de aankomende tijd voor ons ontwikkelen en in werkingstellen.

 

error: Bericht Beveiligd!