Geslaagde feestavond brandweer Franeker *foto’s*

Op vrijdagavond 11 november 2016 vierde brandweer post Franeker de jaarlijkse Korpsavond. Vanuit de veiligheidsregio Fryslân werden de jubilarissen en geslaagden toegesproken door Dirk de Vries  en kregen ze de bijbehorende medaille en oorkonde uitgereikt.

De jubilarissen zijn: Mathijs S. Westra, 30 jaar, Klaas de Vries, 25 jaar, Jelle Rodenhuis, 20 jaar en Richard Miedema, 12,5 jaar in dienst bij de brandweer. Geslaagd zijn: Christian Portma, Manschap A, Frank Hoekstra, chauffeur/pompbediener en Dirk van Marrum voor bevelvoerder.

Daarnaast stoppen Klaas Vrieswijk en Minze Kooistra met de logistiek en catering. Beide heren hebben dit jaren gedaan na hun actieve brandweerperiode. Bij grotere of langdurige incidenten stonden zij paraat! Harm Hoekstra werd bedankt voor zijn inzet bij oefeningen en werkzaamheden in de kazerne. Harm vervult met grote toewijding de rol van slachtoffer of omstander bij incidenten tijdens de oefeningen.

Als laatste werden de volgende brandweerlieden bevordert wegens het behalen van een diploma of uitvoeren van een specialisme:  Rudy Hoekstra, Frank Hoekstra en Gertjan Overeem tot Hoofdbrandwacht en Dirk van Marrum tot Brandmeester.

Na het officiële gedeelte kwam het feest goed los. Met muzikale medewerking van DJ Quickfinger en onder genot van een heerlijke maaltijd van slager Klaas Dijkstra was het een geslaagde avond.

Foto’s Tom Vonk-FranekerActueel.nl, op de groepsfoto staan:

Achterste rij van links naar rechts: Harm Hoekstra,Rudy Hoekstra, Klaas Vrieswijk, Frank Hoekstra en Dirk de Vries.
Voorste rij: Klaas de Vries, Mathijs S. Westra, Douwe Krook(ploegleider), Minze Kooistra, Dirk van Marrum en Gertjan Overeem

 

error: Bericht Beveiligd!