Getuigen gezocht: Spoor van vernieling Professoren buurt *foto’s*

De politie onderzoekt vernielingen van meerdere auto’s in de  Wassenberghstraat te Franeker. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze zaak.

De vernielingen vonden plaats tussen zaterdag 7 januari 2017 23:00 uur en zondag 8 januari 2017 06:00 uur in de omgeving van Professor Wassenberghstraat, Wassenberghplein en Professor Holwardastraat te Franeker.

Is uw auto ook vernield, maar heeft u nog geen aangifte gedaan, dan wordt u verzocht dit alsnog te doen. U kunt via internet aangifte doen op www.politie.nl of via het algemene nummer 0900-8844 een afspraak maken om aan een politiebureau aangifte te doen.

Het signalement van de verdachte(n) is helaas niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de vernielingen een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vernielingen, neemt u dan direct contact op met de politie via 0800 – 8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

 

Foto’s Klaas van der Ploeg tevens is er een Burgernetactie gestart.

error: Bericht Beveiligd!