Vrijdag 13 jan.: Twee bijzondere concerten in De Koornbeurs

Stay for a While / Mearkelân, Ella & Her Man / Souldada

Twee bijzondere concerten in De Koornbeurs te Franeker van Ella & her man en Souldada. De bindende factor van deze muzikale avond is gitarist / componist Herman Woltman.

Herman heeft in Ella de Jong een zangeres gevonden die zijn gitaarspel completeert met haar warme stem en trompetspel. Naast lovende kritieken voor hun CD Stay for a while worden ze in Friesland eerste in de singer songwriter contest. Ella wint bovendien de solistenprijs in een internationale Big Band wedstrijd in Hoofddorp.

STAY FOR A WHILE – Ondanks een schurende relatie of onbegrepen liefde geeft de balans aan dat we niet zonder kunnen.  De pakkende eigen composities van Ella & her man hebben jazzy en klassieke invloeden. De begeleiding van de grotendeels Engelstalige teksten is op klassiek gitaar.

MEARKELÂN – Souldada is de speeltuin van creatief brein Woltman. Na voorstellingen zoals Cancao over liefde en Watervolk over afscheid laat hij zich nu inspireren door de natuur en het wonderlijke leven. Het kleurrijk gebruik (schilderen) met instrumenten speelt altijd een grote rol in verhalen/liedjes van Souldada.

Bron en tekst: theater de koornbeurs

Bestel hier uw kaarten