Gezellige plantjesmarkt bij Obelisk Hovenier – Potterie & Zo

Op zaterdag 11 mei organiseert Obelisk Hovenier – Potterie & Zo alweer voor de 3 de keer een gezellige plantjesmarkt aan de Meester Klaas Douwesstraat 1 in Tzum

We zetten ons hele buiten terrein vol met prachtige eenjarige perkplanten en er staan natuurlijk ook diverse vaste planten, krijgt u gratis tuin en plant advies van de tuin specialisten zelf (ruim 30 jaar ervaring), kortom een eerlijk en vakkundig advies!

Er zijn volop leuke aanbiedingen, en op deze op deze dag maken wij GRATIS u aangekochte of zelf meegebrachte pot op *u betaald alleen de plantjes* en wij maken er iets moois van!

Verder: Scoop Icecream staat deze dag bij ons met heerlijk ambachtelijk schepijs en kunt u van 10.00 – 12.00  meedoen aan de workshop “sleutelhanger maken ” georganiseerd door “klein maar fijn” van Carlijn handmade cadeautjes, leuk voor de kids, maar ook voor volwassenen. Kosten € 3,- p.p inclusief materialen, limonade en wat lekkers!

We hopen op een gezellige dag en mooi weer, wees welkom! Vriendelijke groeten van Jan, Bas en Nynke van Obelisk Hovenier – Potterie & Zo

 

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!