Gezellige zomerfair SBO de Bolder

Afgelopen week was het zover, de jaarlijkse zomerfair op SBO de Bolder.

Deze fair had als doel elkaar te ontmoeten en nieuwe leerlingen de kans te geven de school te bekijken. Maar ook familie  en vrienden van leerlingen waren van harte welkom.

De leerlingen horen van te voren in welke klas ze volgend jaar komen en hebben zo de gelegenheid in de nieuwe klas te kijken en eventueel de leerkracht te spreken. Dit jaar was extra bijzonder omdat ‘It Twalûk’ ook aanwezig was met een eigen kraam. It Twalûk is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen, voorheen gevestigd aan de Harlingerweg. Zij trekken volgend schooljaar bij het gebouw van de Bolder in.

In de lokalen waren allerlei spelletjes te doen en op de leerpleinen en buiten stonden kraampjes waar men hapjes en drankjes kon nuttigen. Veel winkeliers uit Franeker en omgeving hebben hieraan hun steentje bijgedragen, zij worden ontzettend bedankt voor hun gift.

Nieuw dit jaar was het draaiend rad! Dit was mogelijk door veel sponsoren uit de directe omgeving, wij zijn hen allen ontzettend dankbaar voor het mede mogelijk maken van deze zeer geslaagde middag. Veel mensen gingen met iets leuks naar huis van een bloemetje tot kaartjes voor zwembad of pretpark. Het was een enorm succes en we hopen dit volgend jaar te kunnen en mogen herhalen.

De opbrengst van deze fair wordt besteed aan de aanschaf voor nieuwe sport -en schoolreisshirts met het logo van de Bolder erop!

error: Bericht Beveiligd!