Gouden koralen concert CMV Advendo zondag 27 november

Op zondagavond 27 november organiseert christelijke muziekvereniging Advendo o.l.v. Siemen Hoekstra een Gouden koralen concert in de Martinikerk te Franeker. Het concert begint om 19:00 uur.

Tijdens het concert worden koraalbewerkingen gespeeld van bekende koralen zoals ‘Abba Vader’ en ‘Gouden harpen ruisen’. Ook is er een aantal momenten waarbij u mee kunt zingen. Koralen zijn al sinds de oprichting van de vereniging een belangrijk onderdeel van het repertoire. Het is alleen wel bijzonder dat CMV Advendo met een speciaal koralenconcert komt waarbij alleen maar koraalbewerkingen gespeeld worden. De prachtige akoestiek van de Martinikerk leent zich bij uitstek voor een dergelijk concert.

U bent van harte welkom op zondag 27 november om 19:00 in de Martinikerk te Franeker. Om de onkosten te kunnen dekken bedraagt de entree € 7,50. Donateurs ontvangen tegen inlevering van hun kortingsstrookje € 1,- korting. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en zijn ook voorafgaand te reserveren via de website www.advendo-franeker.nl.