Een gratis proefles kinderyoga

op dinsdag 6 september van 16.30-17.30 uur bij De Theepot, creatief met yoga op de zolder van logopediepraktijk Willewiis. Voor jongens en meisje van 6 t/m 11 jaar. Geef je wel even op via detheepotkinderyoga@gmail.com.

Wil je daarna nog meer yoga dan kun je je inschrijven voor een kinderyogablok van 5 lessen op 13, 20 27 september en 4 en 11 oktober voor maar €32,50.

Kinderyoga helpt kinderen zich bewust te worden van hun lichaam, hun bewegingen en ademhaling en de kinderen mogen er simpelweg gewoon zijn. In verbinding met zichzelf. Het gaat niet om competitie of prestatie, maar juist om je fijn te voelen.
Kinderyogalessen hebben een thema of gaan over avonturen: de seizoenen, de dierentuin, dankbaarheid, geluk, een mooi prentenboek, het strand enz.
Houdingen, meditaties, ademhalingsspelletjes, massages, visualisaties, mooie verhalen, dans en creativiteit wisselen elkaar af. Het stimuleert de lenigheid, vergroot concentratie, bevordert het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Elke les eindigt met een ontspanning en een tekening of knutselwerkje.

 

error: Bericht Beveiligd!