OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heren 50 + A en B (Grand café De Doelen partij)

Op zondag 4 september waren de Heren 50 + te gast bij kv. “Jan Bogtstra “  Er hadden zich 53 kaatsers aangemeld  verdeeld over 6 partuur in de A klasse en 12 partuur in de B klasse. Helaas had zich 1 kaatser afgemeld  en omdat het niet een volledige lijst was moest er worden bij geloot. Aan het begin van de partij waren de weergoden ons niet gezind. Hierdoor is de wedstrijd een half uur later begonnen.

Bij de A werd er in de eerste twee ronden voor elk punt gestreden. De derde ronde was wat  eenzijdiger daartegen was de finale weer een klapper met 5-5 en 2-6 trok partuur 5 aan het langste end.

Uitslag A-klasse :

1e Freek Ebbinga, Jelle Jan Bouma en Albert Walsweer
2e Dirk Poortstra, Peter Kwast en Tjeerd Dijkstra

In de B klasse moest helaas een paar keer worden bijgeloot maar werd over het algemeen op een paar partijen na goed gekaatst vooral de finale in de winnaarsronde. Nadat partuur Partuur 12 (Jan Hoekstra, Sipke Hiemstra en Anno Miedema) met 5-1 achterstonden kwamen ze weer terug tot 5-5. Op 5-5 en 2-6 viel de laatste slag in het voordeel van partuur 1.

Uitslag:

1e  Eddy Sjollema, Teake Koster en Jan Sijtsinga
2e Jan Hoekstra, Sipke Hiemstra en Anno Miedema
3e Anne Siderius, Piet Stellingwerf en Jan de Jong

In de verliezersronde waren de meeste uitslagen 5-3 en hoger. De finale tussen de paturen 11 en 6 eindigde in 5-4 en 6-4 voor partuur 11

Utslag:

1e Joop Bootsma,Anne de Groot en Wibe Hioitinga
2e Johan Wittersmans, Pieter de Groot en Henk Hellinga

De prijzen bestonden uit dinerbonnen aangeboden door Grand café De Doelen.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!