Hallo leraar!

Voor alle scholen in de Waadhoeke ligt er een cadeau klaar voor de biodiversiteitsweken in mei! 18 tot en met 26 mei is dé tijd om extra aandacht te geven aan dit thema. Alle leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen gratis de ‘Lol met lelijke dieren-krant’ krijgen.

Deze krant is gemaakt om ‘lelijke’ dieren in het zonnetje te zetten. Dit omdat ‘lelijke’ dieren minder goed beschermd worden dan mooie, stoere of aaibare dieren. En dat terwijl vleermuizen, modderkruipers en knoflook-paddden reuze interessant zijn. De krant is geschreven met een grote knipoog. De kinderen mogen dus best lachen om deze buitenbeentjes maar ze leren tegelijkertijd dat álle dieren belangrijk zijn voor de biodiversiteit. Een leuke leerzame krant die de kinderen mee naar huis mogen nemen.

Meer weten? Kijk op www.depapiervis.com en reserveer voor uw school direct het krantenpakket (inclusief leuke ideeën) voor in de klas. U kunt ook reserveren via de mail: dirkjebrouwer@gmail.com.

Dit cadeau wordt u aangeboden door Stichting het Klaarkampster Weeshuis & Stichting uitgeverij de PapierVis en wordt ondersteund door de gemeente Waadhoeke.

error: Bericht Beveiligd!