Heren Hoofdklasse en Merke in Tzummarum

Op donderdag 18 mei organiseert VvV Tzummarum haar jaarlijkse Hoofdklasse Kaatswedstrijd voor Afdelingsparturen. De afdeling Exmorra mag haar titel van 2022 verdedigen.

En ook dit jaar zijn er voor de kaatsers weer zeer riante hotelbonnen t.w.v. € 6000,- voor het Hard Rock Hotel Amsterdam American in Amsterdam te verdienen. Deze zijn door onze hoofdsponsor De Eden Hotel Groep beschikbaar gesteld. De entreeprijs voor deze dag is slechts € 5,-.Een kaatspartij compleet met feesttent, viskar, friettent en voor de minimensjes is er een springkussen. De overdekte tribune, gefinancierd door Bijlsma Hercules, staat klaar voor het publiek.

Op het parkeerterrein staat als vanouds de Merke opgesteld, waar u een rondje kunt zweven, een oliebol happen of een gokje kunt wagen bij de schuif machines. Geen feest zonder muziek, dus ook daar is voor gezorgd. Vanaf 14.00 uur speelt Fanfare De Bazuin uit Tzummarum rond het veld. Om 17.00 uur worden zij in de feesttent afgelost door Orkest Butterfly. Een feest is geen feest als zij niet zijn geweest!

Tevens is er deze dag een verloting waarbij fraaie prijzen zijn te winnen. Op vrijdag 19 mei staat Hiel Tsjummearum Keatst! op het programa. Straten kaatsen tegen elkaar en alle inwoners van Tzummarum en Firdgum mogen hier aan meedoen. Een nieuw initiatief dat wordt ondersteund door Gemeente Waadhoeke en Losse Fearen van Wonen Noordwest Friesland. Gezien de opgave belooft het op voorhand al een groot succes te worden.

error: Bericht Beveiligd!