Heren Jupiter vergeten beide punten mee te nemen.

Afgelopen zaterdag 12 december moesten de heren van Jupiter’76 uit naar SGV te Slochteren. Alles zat al iets tegen:3 spelers afwezig, tijdstip van de wedstrijd niet echt gunstig (21.15 uur) maar goed, dat mag de pret niet drukken. Eigenlijk moest het een 4 punten wedstrijd worden.

Maar alles verliep stroef, het overspelen ging niet echt goed en tevens het afmaken niet, er werden te veel kansen gemist. Na 10 minuten stond de stand van 2-0 op het bord. Verdedigend ging het dus best goed, zo nu en dan een foutje maar dan stond keeper Rick Bronger er nog. Aanvallend wilde het niet vlotten, pas na 20 minuten begon het beter te lopen aan Jupiterzijde. De mannen vonden elkaar nu wel en men sloot de eerste helft af met de stand 6-7. Niet echt om over naar huis te schrijven.

De tweede helft startten de heren goed en met snelle aanvallen liep met zo maar 4 doelpunten weg bij de tegenstander. Helaas vond de man met de fluit dit meer dan genoeg.

Zijn beslissingen pakten niet in het voordeel van Jupiter uit en waardoor dit nu kwam valt niet uit te leggen. Wat men aanvallend ook deed, alles werd afgefloten en SGV mocht menig 7 meter nemen en kreeg de scheidsrechter zeer op zijn hand. Gelukkig wist Rick 6 van de 7 strafworpen te stoppen en dat is natuurlijk heel goed. Maar SGV kroop wel steeds dichter bij en al met al mochten de Jupiterheren blij zijn dat het 13-13 werd en zo nog een punt pakten. Coach Maarten Jansen vond dat de heren zich, ondanks het warrige fluiten van de scheidsrechter, top hebben gedragen en de koppies er bij hielden.

De doelpuntenmakers waren Jappie Hibma 6, Gilmario dos Santos 3, Pieter van Dijk 2, Steffan v/d Berg en Jelle Krook beiden 1.

Komende zondag 20 december spelen de heren thuis om 14.00 uur tegen HVR’97 uit Roden.